’ Sick and tired

förlåt att jag inte skrev igår, men va bakis! -_- herregud alltså. så låg o sov hela dagen igår ^^ hihi ^^ aja. jag tänker inte skriva något om nyår. för nu ångrar jag så jävla mycket 🙁 jag ångrar allt. (typ) jag sabbade så mkt, bara på grund av lilla C. :/ herregud. jag orkar inte 🙁 jag ville chansa. men jag sabbade allting som vanligt. :/ hurra.

Jag tycker om dig, men visst vill du inte chansa på grund av mitt lilla misstag. så kan vi lika gärna skita i de. vi kan leva som vi gjorde before, innan valla. innan vi ens hade träffats. vill du det så visst. jag kan låtsas som om ingenting har hänt. Om det som vi gjort inte betyder nånting för dig så kvittar det för mig oxå. Det betyder en massa. Men okej, skit samma.

År 2009 började perfekt då? eller inte, men sak samma. allt kommer bli bra i nånstans mellan juni-augusti. Så va det år 08. Året började sugigt. Och i april krossades allt. Lyckan som jag byggt upp, men jaja. sen vart de lite bättre i juni-juli. Tills ante kom in i bilden o förstörde en massa. men skit sak samma. Sen i augusti började jag umgås med micke, blomman o dom dära, och allt blev jätte bra. Jag blev lycklig. Och det höll sig i jätte länge. Men sen flyttade jag tillbaka till skäggetorp och vi loosade kontakten lite smått, visserligen pratar vi fortfarande lite smått, men inte såå mkt :/ Förutom i december nån gång, helgen innan julafton, då blomman ringde mig 🙂 Fick skjuts hem, o sen drog jag bort till Per & Nancy ^^ Sen sov blomman här ^^ HAHA, det var lite kul (A) ”men vågar jag verkliigen? :O” haha, ne nu ska jag inte vara taskig 😛 haha ^^

jaa iaf, idag ska jag till federal om ca en timma 🙂 Jag ska duscha så fort duschen här hemma blir ledig ^^ Känner att det behövs lixom ^^ Annars händer det nog ingenting idag. 🙂 Ska bli skönt. Funderar på att bränna ut lite movies och ligga o glo på film, om min dvd vill funka ^^ De gjorde den ju inte i tisdags då brottski va här ^^ haha, men men. får se sen 🙂 hihi 😛 jaja, ska väl sluta skriva nu 🙂 babblar jätte mycket känns de som, så ingen kommer orka läsa allting ändå så 😛 jaja ^^ nog om mitt yrande 🙂

Puss

Your heart is in a place I no longer want to be
I knew there’d come a day I’d set you free ’cause
I’m sick and tired of always being sick and tired

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.