sådär fel igen

Ibland undrar jag lite vad som gick fel. Eller jag vet väl egentligen. Men vägrar tro på att det bara är därför. Ett tag var det så intensivt. Så spontant. Gick det en dag ringde man och kollade läget. Nu är det inte alls så. Pratar inte alls lika ofta. Ses ännu mindre. Jag vet inte. Jag orkar inte lägga ner energi heller. Jag skyller på plugget och min dygnsvana. Allting sker ju kvällstid/nattetid. och är det skola måste jag ju sova. Så det är en anledning antar jag. Men för det kan man ju prata. men ja. jag vet inte. Jag saknar dig i alla fall.

det är passande ..

And the last one that I’d ever wanna hurt
Stood right in my way

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.