rose tattoo

Nä vad jag skäms över att glömma bort er hela tiden. Men jag är verkligen i en svacka när det gäller bloggen. Jag har så himla mycket att säga men för allas skull väljer jag att vara tyst. Men jag har bara lust att skrika ut det till hela världen.

Mycket som hände i helgen, igen. Den var toppen. I fredags var jag o träffa johan 🙂 underbart. Sen var jag i stallet, mysigt. red ut i 30 min ungefär. Skönt! sen åkte jag hem och duscha sen cyklade jag till bury. Vi handlade glass, godis och cola 😛 sen räddade jag sofie ^^ haha. sen bury igen och kolla nineties (vår fredagstradition) sen spelade vi spel och snacka skit. övertalade honom att se titanic. sagt och gjort. 🙂 dock tjöt jag inte som planerat för jag började hosta som en galning 😛 sen spelade vi igen, vann tillbaka allt ;P haha

I lördags åkte jag hem rätt skapligt. förbi tornby o leta hörlurar, mina dog häromdagen. tillslut hittade jag ett par 😮 halvt panik ett tag. sen duschade jag o greja. åt mat sen åkte jag till gotte. 🙂 fest hos jossan. Himla trevligt 😀 Massor med kul folk 😀 sen ville jag in till stan så tvinga med mig becca. Vi hade det sjukt kul 😀 träffa ännu mera folk. både trevligt och otrevligt folk. 😛 Men hade kul, tills det blev för mycket. Vatten och lite halvt panik. Fick en godis av spöket minns jag ;P

Leta upp en taxi, åkte med henke (ofcourse) till brask. Köpte tuggummi och sebastian. (mitt namn om jag hade varit kille haha). sen gick jag bort till anton. kramade sönder honom. typ. sen somna vi typ. vakna. somna igen. vakna och halvsova. Hade en underbar morgon. trots min hosta ;P jag gillar såna där bra mornar. Då man för en gångs skull mår bra när man vaknar. Även om P blev besviken för att jag bara gick (igen, jag är bra på att bara dra). men jag bryr mig inte. inte om det. finns viktigare saker att lägga energi på.

igår åkte jag hem rätt skapligt. sen åkte vi iväg och plockade stenar nånstans. Sen hem och slockna innan maten. sen slockna igen. haha. galet. kolla lite oth o spela. sen sova igen. idag har jag pluggat lite. och även kollat oth. Nu är säsong 8 klar. galet haha. Nu ska jag läsa på inför min redovisning imorgon. jag.vill.inte.punkt.

27842_1464043959782_440738_n

I wear it just for you
I’ve got your name written here
In a rose tattoo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.