’ raising my family

god jävla jul. den har vart okej större delen av tiden, men nu, jag vet inte. finns inga ord för hur arg jag är. men okej, kör på. bara le och vara glad som alltid. Bara ignorera allt som mor säger.

anyway, gårdagen tillbringdes först hos Gun. va la okej. 🙂 jätte kul va de , och Leon & jag blev kompisar, haha ^^ och efter att vi öppnade julklapparna (jag fick bara mina egna för vi ska fira jul imorn hemma) så blev jag skjuten av Marcus ett antal gånger. Och sen fick Gun en almenacka av Elin tror jag, första sidan va bilden på alla oss sommaren 07 då vi firade mormor. Janne var inte glad på mig för jag täcker hela hans fejs 😀 hahaha ^^ AS KUL! 😀 O sen i typ mars eller något är det en bild på Leon som jag hade tagit 🙂 Det var när vi va barnvakt och Leon badade. Jag vart lite glad när jag såg den bilden 🙂 Då kände jag mig duktig 😀 yey 🙂 Ett litet steg närmre 🙂 haha 😛
Sen spelade vi julklapps spelet, alla barnen som va med ville ha den berömda toffeefen ^^ eller hur de nu stavas. ^^ det roligaste va att när det var min tur att slå fick jag 2 lika så jag tog Jannes trisslott och därefter tog tiden slut 😀 hahaha, då vart han lagom sur, för det var hans sista grej 😀 Men jag vann inget på lotten anyway ^^ Det hela slutade med att jag hade en ask noblesse, ett paket servetter + tia lott (jag vann 10 kr) och trisslotten ^^ Isa blev tjurig för hon fick bara ett ljus ^^ haha nawe ^^

Anyway, sen drog ut, träffade Hannah & Sarah 🙂 Satt med dom på 55an o snacka lite skit, kul 🙂 Sen när Jerry o dom kom så drog dom vidare, ^^ Jag satte mig hos dom, va lite irriterad, men skit sak samma. när 55an stängde så blev de plaza. ^^ haha herregud. Träffade Carro så satt och snacka med henne en massa, det var trevligt 🙂 hon sa att hon följde mitt ör-dilemma på apis & bdb ^^ yeys ^^ aao o sen iaf helt plötsligt satt jag med en massa killar, kommer inte ihåg vilka de va eller nåt. Men en av dom var iaf ifrån gbg ^^ satt och snacka med nån Andreas om skolan ^^ Intressant tydligen, för han tjaffsa heela tiden om hästar xD hahaha ^^

Sen GICK jag hem till skägget. jobbigt och lite läskigt. men men. Morsan va inte glad på mig, men men ^^
Idag har jag bara sovit o så. kollade på sex and the city förut för mamma fick den i julklapp 🙂 Mitt i börjar mamma skrika åt mig och tjaffsa. herregud. jag blir så trött. Man använder ingen kabel men okej. Sen säger hon hur vi ska göra och helt plötsligt ändrar hon sig och blir arg. SOM OM DET ÄR MITT FEL!!! :S Herregud. SLUTA DRICK. du kalrade fan i ett år. håååå blir så trött!!
anyway, jag provade en klänning jag sydde i 9an och sa till henne: Det märks att jag fått större bröst o så sen jag gick i 9an. Hon svarar: ”Det behäver du inte prova kläder för att märka.” NEJ jag vet, men jaja. du fattar inte. Roine sa åt mig att inte bry mig, men det är inte så lätt. jaja nu sitter hon och sover i soffan. Jag & Roine vill köpa nåt singstar typ. så förhoppningsvis får vi ett ps2 soon ^^ så vi kan sjunga xD haha ^^ han har suttit hela kvällen och sjungit 😀 AS KUL! 😀 hahah ^^ jaja orka skriva, ska kissa och vänta på Timmy 🙂

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.