Putta dig över kanten

Idag hade jag först samhäll. Det gick väl okej. Vi kollade bara på filmen om tortyren o så. Sen fick vi ett papper sen var klockan dags att gå hem. 🙂 Gick förbi priso o köpte en macka o en dricka sen gick jag bort till föreningen. 🙂 Satt o snacka o greja. Blev även medlem. 🙂 Haft tanken ett tag att gå dit. (speciellt för flera år sen) men det har bara inte blivit av. Så nu passade man på, haha. 🙂

Cyklade till skolan sen o räknade matte, kollade på provet igen. Usch. Jag kunde iaf ett tal xD haha sen bara tappade jag bort mig. galet alltså. men men. Räknade allting på nytt och nu hoppas jag att jag klarar det på fredag!! Sen mötte jag skacke för o prata med honom om en greja. Som sedan blev mer grejer. haha usch. jag SKA. när jag vågar. Och ja, det blir på lördag eller söndag… sen var vi på maxi. sen fick jag skjuts tillbaka till min cykel, han tyckte jag var alldeles för envis att låna hans busskort ;P haha 🙂

Cyklade hem, har ätit o kollat lite. köpt en ny telefon idag eftersom min krånglar en del. Kopplar ner samtalen o grejar. USCH. o dör fast batteriet är fullt osv 😛 meeen måste vänta på mitt simkort. Det skulle ta 1-3 dagar. jag hoppas på 1. haha 🙂 vill ha den NU NU NU. sen kom min nya lärare hit 😀 Imorron efter skolan och umgänget på föreningen ska vi råplugga matte från kl typ 17 till 22 hahah. NU ska jag klara provet! 🙂 Han sa att jag skulle klara det. 🙂

Nu ska jag köpa glass

DSC01872

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.