Planering

Vad har hänt? Vad hände med alla spontana saker? Samtal om både det ena och det andra? Vad missade jag egentligen? Det kan inte bara ha berott på mig. För ibland har man en dålig dag. Och om du bara lyssnade på min förklaring. Det var ett jobbigt dygn, för jag brydde mig, men inte fick. Men jag vet inte, jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag har ingen aning. För ibland verkar det inte spela någon roll..

Idag är det torsdag och snart helg. Jag har en planering i mitt huvud, som vanligt. Sen ska man bara låta den bli som tänkt. Jag tänker dock inte avslöja något i bloggen dock. Men jag ska ju till johannelund på lördag är tanken, bara för att checka upp med mig själv. Sen skulle vi till björs på söndag, jag har ingen aning om hur det blir eftersom det är svårt att få kontakt. Men det löser väl sig som allt annat antar jag. Hade tänkt försöka hålla mig i rätt ände av stan faktiskt. Så får se hur det går. Jag har alltid en Plan B och plan C. haha. Fast plan C vill jag helst undvika som det är nu. men jag får se helt enkelt. Nervöst blir det iaf.

AJA, idag är det matteprov som står på schemat! Jag SKA klara det, fast jag knappt hunnit med att plugga något eftersom jag fokuserat på omproven hela tiden. Men jag ska klara det liksom. 🙂 Heja mig!!

DSC04676 DSC03909Just make it w♥rk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.