Ouff.

Jag var ute på promenad med Bury för nån timma sen. Det var mysigt. Pratade om gårdagen, och lite annat. försökte prata om nåt glatt, men kom hela tiden tillbaka in på samma grej.
Jag ångrar mig så mkt, men de vart bara för mkt när jag fick kortet. jag vart rädd. det har inte hänt förut. jag tycker att det gick för fort fram. Det måste du förstå. vi hade träffats i.. 4-5 min? och du frågar om vi ska bli ett. eller frågade inte. Du gav mig ett kort.. det är inte mitt fel att det blev så. Jag tyckte att jag gick fort fram förra året och jag vet hur de sluta. Jag visste för lite och det resulterade i att jag fick ondare än nödvändigt. Jag vet inte hur du ska förstå de..

Jag vill så gärna skicka ett sms.. men vet inte, jag tror inte att jag kommer svara, eller han bryr sig inte. hur mkt jag än jag säger förlåt. han förstår inte att det blev för pinsamt för mig. vi hade inte träffats, och då kan man inte bli kär, eller som mor sa. man blir kär, men i rösten eller va hon prata om..

jag vill bara att du ska förstå att jag blev rädd , och hela dan har jag tänkt på vad jag egentligen gjorde igår, men vad ska man räkna med, vad räknade du med? förstod inte du att jag skulle bli rädd när jag såg kortet? Eller trodde du att jag var kär i dig oxå? Det har jag inte sagt nåt om så egentligen borde du förstått de. usch, varför sa jag inget? jag är så förbannat blyg, men med tanke på hur arg han blev igår så ska jag nog va glad att jag höll mig undan.. men jag vet att jag gjorde fel, det gjorde du oxå. Tänk på det. Jag vill bara bli förlåten :/

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.