Orka att ALLA ska va depp :(

Fan kom tillbaka till mig, till oss. Till dom som saknar dig, till dom som älskar dig så mycket. Jag ville inte att det skulle gå så jävla fort. Jag saknar dig, det där vi hade. Vi kom varandra nära. Så där nära jag inte kommit någon nära förut. Jag saknar att bara kunna sitta hos dig och bara prata lite med dig, saknar att borsta dig, saknar allt med dig.

Och Nadja! Jag saknar dig som bara fan, du är så jävla saknad. Du får fan komma hem nu, innan jag dör, Jag saknar att bara kunna ringa dig och säga åt dig att följa med till centrum, saknar att bara kunna skicka ett sms, ”Jag saknar dig , va gör du? Älskar dig meeest <3” Saknar att kunna ringa och bara prata på om allting. Och jag saknar att du bara finns här i Linköping, men nu, aa så är du fleera hundra mil ifrån mig , det suger. för då kan jag inte skicka det där smset. Och inte heller ringa henne , *suck*

Palla skriva är så jääääääkla deppad så det finns inte. Frallan är nere, orka. Jag sitter och lyssnar på en låt. heela tiden, Gareth Gates – Anyone of us oh den e ju så jäkla fin. aja.

Pusshej snygging <3 Och sluta va så deprimerad nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.