Onsdag .

Har jag inte blivt bäst på att blogga igen? yes box, det har jag nog 🙂 uhm, vid 2 inatt så sov jag, det var skönt. Varmt som fan vare. och inte fan kan man öppna ett fönster… jaja, det gick., iaf. sen under natten blev de kallt. Sjukt, jaja. Sov ostört hela natten. Vaknade inte en enda gång, coolt. Drömde en underbar dröm. Vill dock inget säga, många skulle nog bli lite småsura antar jag. Men drömmen handlade iaf om .. sötisen. Det var åh en dröm, som jag vill ska gå i uppfyllelse,, tror jag. egentligen kanske inte direkt, men ibland önskar jag att det var som det va. Det är helt sjukt men jag saknar det. Hur kan jag sakna nåt så fel? Jag fattar inte… jaja.

återkommer kanske med det där senare. Jag vaknade innan drömmen blev färdig, fan typ. Ville drömma färdigt o se vad det skulle ha lett till. Dock skulle nog det kännas hemskare, men ändå. Äsch. Jag vaknade vid 1 iaf. mamma ringde vid kanske 10 över. Hon ville veta ifall vi hade fått post från polisen vilket vi inte fått. så ja.Snart kommer det nog, och vi kan åka ner dit o hämta cykeln 🙂 Fast rent av kanske posten kommer till pappa jaja.

nu fick jag sådär ont i magen som jag haft tidigare. fuck off. jag vill inte ha den här berömda magvärken. de suger apa. jaja. orka skriva. jag är fan.. depp :/ palla …..
bah! nu fick jag massa bilder i huvet 🙁 Orka, jag vill inte. godnatt. jag vill inte skriva, mår inge bra nu. bajs på de… suck!

Puss!


Sötnos .. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.