onsdag .

förlåt att jag inte skrev mer igår, men jag glömde bort. och sen helt plötsligt var de mat o sen avfärgade jag håret. den svarta färgen (det va ju inte svart då, men sist jag färgade håret färgade jag det svart.) vill inte gå bort. Men vi ska lägga i en blekning sen blire nog bra. ^^ annars ser håret okej ut faktiskt. men men.
Nadja va här igår 🙂 Vi kollade först på Gossip Girl och sen flummade vi. hahaha gud va kul vi hade 😀 haha, ^^ sen stekte jag hamburgare ^^ det va lite gott, haha. sen gick hon. jag nörda lite här, men vart trött i ögonen så gick o la mig, kunde dock inte sova, men skit samma.

Vaknade vid halv 12, uhm. jaa, jag har ätit, men nu måste jag lägga mig igen, om jag klarar av att gå dit. hoppas det. har sånna kramper i magen :/ Vet inte vart jag ska ta vägen, så ont gör de. ska väl dra på en film sen blire väl att sova. haha, sjukt. men fan jag mår inte bra :/ Det suger. men men, nu har jag stulit er tid alldeles för länge. ^^ ha det bra, vi hörs senare 🙂 Om jag inte glömmer 😛

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.