Onsdag

en bra dag, eller inte. först vaknar man och man kan inte prata , tycker inte att det är så bra att va i skolan när man inte kan prata. så jag vilar upp mig idag för stallet imorn får jag absolut inte missa ^^ 🙂 eh aa o sen blir man irriterad för att man ska ha ett jävla powerpoint på projektarbete redovisningen. jaha, aa och vi som har film då? ska vi visa filmen OCH ett powerpoint? haha sure, men vi hinner inte göra ett pp ^^ vad gör man då? åh herregud. allting går emot en. fick ett mail från bengt idag, så vi måste byta grej, men vi har inte direkt tid att byta. hååå!

och sen blir man mobbad i chatt på ap av tobbe, blomman & ankan. haha schysst ^^ så man blev ännu mer irriterad även fast man bara garvar åt dom 😛 men iaf ^^ haha ^^ äsch, jag har tråkigt, ska duscha och sen traska ner till hemköp tror jag 🙂 Behöver handla lite saker, vill dock göra en grej, fast vill ändå inte ^^ jag har ett dilemma, waha! haha ^^ bäst som man är..

ne jag orkar inte skriva mer. får se vad som händer. btw måste snacka me en viss person om att fixa en mobil ^^ mamma vill nog inte ha denna hära rosa saken som inte funkar. hon kommer få dampet på den ^^ såå funderar på att hjälpa henne me samsungen ^^ får se hure blir me den saken 🙂 aja!

Puss
Myh – den lilla & obetydliga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.