Onsdag 19 juni

Låg och drog mig i sängen och myste med lille Gandalf 🙂 Varje morgon när jag vaknar ligger han i min stol, sen när han ser att jag börjar röra på mig kommer han och hoppar upp i sängen och ska ligga nära och mysa 🙂 Älskar när han gör så. Det gör det hela inte lika jobbigt att gå upp. Kan liksom vakna o inte orka gå upp, men så lägger han sig där och då kan jag ligga kvar en stund haha.

Fredrik ringde mig med 🙂 Nu planerar vi för fullt! Han bara ”Du fyller ju år snart…” Ja just ja. Ja det gör jag ju. Så vi planerade lite. 🙂 Sen planerade vi även mammas dag lite. Eller ja halvt. Vi skulle bara prata med mamma och Anna om det hela. Men jag tycker det låter toppen! 🙂

Nu ska jag äta frukost och sedan åka till Sofie. Ska umgås med Bury och Micky. Jag har inte min nyckel till Sofie längre. :/ (för tillfället) så Bury måste öppna åt mig, och då tillbringar han sin lunch med mig. Sen blir det minigolf. tjoho! 😀

DSC03521

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.