One way or another?

Förvirrande kväll igår. Åkte till p o kolla mello o drack cola. Mums. Sen kom det lite folk, vi körde 90-tal. Kollade skumma videos. Drog in till stan vid 1 tiden ungefär, och enda anledningen till att jag ville ut var inte ens i linköping. Det var ju synd. Träffade lite folk på plaza. Drack vatten. Och kolla på ett gäng grabbar slog på en sån där handske.

Rätt boring. Sen dök det upp ett superförslag som jag inte ens övervägde att tacka nej till 🙂 de andra var så fulla så orkade inte med dom i vilket fall. Sa hejdå till folk och gick o köpte tuggummin och leta upp en taxi som kunde köra mig till johannelund 🙂 åkte med en gammal kollega (konstigt va?) 🙂 riktigt trevligt.

I johannelund mötte jag upp anton, gick upp till honom o la oss o bubbla 🙂 som tur var hade jag inte gjort bort mig alltför mycket förra helgen (a) även fast han inte riktigt förstod att jag stod kvar. Haha inte jag heller, men ja.

Mitt i allt börja min mobil surra och jag sa hejdå och godnatt till personen i fråga, så tänkte att han skulle va tyst, efter 2 sek ett sms till så stängde av ljudet och vibratorn. Bra gjort! 15 sms, 3 missade samtal OCH ett tjugotal meddelande på facebook. Fattar man inte att jag typ sover? När klockan ändå var efter 3… Och sen att han hörde av sig till Sofie med. Jösses.

Då gjorde jag visst rätt val 🙂
Även om jag sagt att jag inte tänkt något alls på dig. Att det skulle vara ”över” . Men att du inte vet vad du går miste om.

image

4 reaktion på “One way or another?

      • Haha nae, bara ett ”hej”. Kändes ändå lite onödigt med tanke på att folk kanske normalt sett sover vid tiden 😛 Och jag var utloggad från chatten på alla möjliga sätt. Han brukar skriva nångång, ganska sällan, om ingenting egentligen. Så jag brukar väl vara otrevlig och knappt svara 😛 haha. (ursäktar mig med att jag inte känner honom och undrar varför jag ens blev vän med han på fb)

        • haha förstår inte grejen 😛 jag var med utloggad på chatten med, men det verkar inte hindra honom haha. ja men det är förståeligt. Jag brukade med vara kort och lite otrevlig när jag pratade med honom förr 😛 innan jag träffade honom ett par gånger. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.