Oj hej

Hm glömde visst bort er lite kära vännor 🙂 dagen började med två timmar matte. Nu taggar vi inför provet nästa vecka. Wuho. Bara 20 sidor att räkna hahaha… Kul.

På lunchen spontanköpte jag ett par skor. Skulle bara testa dem, men när hon sa att de bara får in ett par av varje storlek av de små storlekarna. (haha nej jag har inte små fötter) käkade lunch på salladsbaren med 🙂 mums! 😀 sen var det dags att åka till skolan igen.

Samhällen gick bra. Mitt ämne är bra sa läraren 🙂 och att jag kunde tillägga lite andra saker som jag kom på när jag läste i boken. (LVM) 🙂 blir perfekt det här. Nu ska jag bara ragga ihop lite folk och skriva lite frågor. Har börjat men behöver ett par till. Sen vill jag gärna ha lite killar också.

Vill ni grabbar som läser detta (vet att ni är ett par) hjälpa mig med att svara på lite frågor? Hör av er via kommentarsfältet, facebook (mail?) eller om ni har mitt nummer. Tack på förhand!

Efter lektionen iaf blev det träning. Tanken var bara cross och några maskiner, men kunde inte låta bli att köra allt! Nu är jag helt skakis i hela kroppen. Skön känsla 😀 wiii.

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.