no imagination ^.^

Det har man fått höra dåå. Jag har ingen fantasi, men lol, bara för att man säger en grej, så har man ingen fantasi? Hur i helvete tänker du människa? Du börja dryga mot mig, och jag drygar tillbaka. Och helt plötsligt får man frågan : Har du andats in för mycket cigarettrök eller vad fan är problemet? lixom. Nej, du va ju faan irriterad, och det va jag oxå. Försökte att inte bli irriterad på dig, för det hatar jag verkligen :/ Men aa, nu blev de så.

Och på tal om fantasin, så sa han något, som jag höll med om, men aa det verkade inte han tro på, men aaa, Och då kläcker han kommentaren : Rök fantasin där också eller? Så du kom inte på något att säga emot.
Men snälla, visst man tycker inte samma saker jämt o ständigt, men man kan faan ändå tänka samma sak som en annan person iaf. Sheet. Faan va irriterad man är nu igen.. Usch, tur att vi inte pratar längre. Eller aa, snacka senast inatt. ”Knip igen tack” That’s it. äh palla.

Har huvudvärk, ska väl vila en stund, hoppas att huvudvärken försvinner och att jag slutar vara irriterad, det är jobbigt! Tack och lov är ingen hemma. Hm, undra vart Roine är ngnstans. Men aja, nu ska jag sova en stund. såå Natti. Och sen när jag vaknar ska jag förhoppningsvis prata med Frans. Men, aa läget blev ju som det blev igår, men idag borde han va på bättre humör? Och även jag? jaja!

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.