’ Never gonna say I’m sorry

Aoutch. Jag bloggar igen. Jag ska bli duktig igen. Johan skickade photoshop till mig inatt. dock va de gammalt 🙁 Men aja, får la duga. Det är ju dock bättre än inget ^^ Får se när jag tar mig tid och orkar sätta mig ner och lära mig det igen 😛 Ett tag va jag faktiskt duktig. Och nu har jag totalt glömt bort allting :/ men jaja. det går väl av bara farten 🙂 Nja neh nu ska jag väl göra något. De håller på med mat och jag börjar faktiskt bli lite hungrig ^^
anyway på tal om photoshop. Jag har börjat skissa lite på min tattoo 🙂 Fanns inga roliga textstiler (iaf där jag glodde kan ju dock vara fel) Men hittade en as cool 😛 gör nöjd lixom ^^ Tänkte visa bild 😛 Ganska så enkelt så jaa ^^
hihi 🙂

Anyway, annars har jag inget att säga denna gång 😮 Förutom att jag vill ha massa kommentarer. Det är många som läser men inga kommentarer 🙁 kommentarer är ju det roligaste med att blogga ^^ Därför blev jag glad när jag fick 2 kommentarer av miia 🙂 hihi ^^ Efter att jag ätit ska jag lägga mig en stund. Får ju sov morgon imorn ändå så ^^ Eftersom jag ska till vårdcentralen. jaja ^^

Puss

I´m never gonna say I´m sorry,
I´m a clown for everyone
I´m never gonna let you down,
I´m always here like a sun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.