’ När vindarna viskar mitt namn

Om de ändå hade varit så. Fan va coolt de hade vart ^^ ett tecken lixom. ^^ nae nu vart de lite knas , hihi ^^
jag vaknade runt 2 idag typ. måste vart nåt sånt va? jo för runt halv 4 åkte vi till therese för att kolla hockey. va ingen vidare match, men vi förlorade inte iaf 🙂 matchen slutade 3-3 ^^ även efter förlängningen. Vi hade världens chanser i sudden, men vi hade otur så de gick inte in. Tur iaf att inte rögle gjorde mål (: så det slutade oavgjort ^^ bra bra ^^ sen tog vi en vända till maxi, jag är grymt besviken men okej. jaa och sen åkte vi hem, gjorde inte så mkt, käkade lite annars nada. ^^

Jo jag kollade på min favorit film ever, åh jag älskar den så mkt! Fragile, gud vad den är underbar. Helt klart sevärd! Den är så sorglig i slutet, ujuj. Men den sluta bra iaf 🙂 ”de stannar helt enkelt kvar hos de den älskade, det är det som håller dem kvar här” naaaw. inte konstigt att maggie stannar (: hihi ^^ aa o sen efter de har jag inte gjort så värst mkt. ätit lite godis och druckit lite cola och gluttat runt här på internet. googlade lite förut då Jenny har/hade ont bakom båda ögonen när vi va hos therese. Hon kunde inte titta. så jag googlade lite om vad det kunde va. men jag vet inte, det enda jag kom fram till var synnervsinflammation. men men.

Annars är allting bra, jag har bara ont i min vänstra tumme 🙁 den värker verkligen 🙁 hel konstigt :S den började göra ont hos therese (har kanske gjort ont innan men nu har jag lagt märke till det mer) men iaf, handleden knakade hemma hos therese och sen dess har min tumme gjort ont, den är inte svullen eller något, Den bara värker och gör ont. Den knakar dessutom ibland ^^

annars händer inte så mkt, men jag tror jag är ledig på tisdag 😀 eftersom vi inte fått tag på nån praktikplats ännu. :/ Det är lite jobbigt, men jaja. vi vet inte vart vi kommer ha den. Valla ringer inte tillbaka och vi får inte tag på Mia, hurra vad lyckat ^^ men det löser sig som allt annat när det gäller oss 😛 jag orkar inte skriva mer, ^^ det får räcka för stunden, kan möjligtvis skriva en rad eller 2 sen, men får se 😛

puss

Vill ni att jag vänder om
Och slåss för den jag är
Men aldrig sviker jag mitt land
När vindarna viskar mitt namn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.