’ my only wish

sitter här och segar. väntar på att koksaltlösningen ska svalna. så jag kan badda mitt förbannade öra. nu är såret okej, svider lite när man tar på de, men jaja. det börjar bli bra förhoppningsvis.
anyway, idag va man upp redan vid halv 9, fixade mig och drog till press för att köpa både fritidskort & värdekort. hahaha tog sin lilla tid, men det gick xD haha ^^ jaa och sen blev de stan köpte färdigt julklapparna, köpte till spelet, till mamma och till louise. för jag ska tydligen ge bort julklappar till Anna, Emma & Therese. Såå då blev jag lite tvungen att köpa till Louise 🙂 Men det gör inget, de blir nog uppskattat tror jag 🙂 kan alltid hoppas iaf 🙂
jag va även rolig och köpte julklappar till mig själv 😀 Weeeihoo ^^ blir kuul xD jaa och vattnet är fortfarande varmt ^^ haha, men men.
kollade på mamma mia med mor förut för hon fick den filmen av Eva i namnsdagspresent/julklapp ^^ Beror på hur man ser de xD Men dom kallar det för namnsdagspresent ^^ haha. herregud ^^ Aao men jaa, hände inte så vidare värst mkt mer idag.
Eller jag satt och slog in massor med julklappar typ 8 stycken, hurra! älskar verkligen det, eller inte. men jaja ^^ blev väl okej. Imorn ska jag & Roine över till Gun runt 1 ^^ för då skulle anders med familj komma 🙂 Sen runt halv 5 kommer Elin, Matte, Molly & Isa 🙂 Weei ^^ Mamma kommer runt 5 kanske för hon jobbar ju ^^ haha stackars mor ^^ men men.
Tänkte va snäll och ringa min far då kommer han nog förhoppningsvis uppskatta mig lite mer.. känns fan surt.. han har inte hört av sig på en sådär typ 15 dagar. men men. jag är ju van så… jaja.

aa och på fredag ska jag fira jul med mamma, roine, johan, louise, fredde, anna, therese, emma & mackan 🙂 blir fullt hus här då, men blir niice 😀 haha jaja ^^ nu orkar jag inte mer 😛 vattnet är fingervarmt och blom blev socialare på msn xD såå. vi hörs 🙂 Antingen senare ikväll eller imorn 🙂

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.