Morning

Sen 1 och en halvtimme tillbaka 🙂 inatt har jag drömt mycket sjuka drömmar. En del vill jag inte ens nämna för allmänheten för att det går att misstolka. 😛 drömde att jag var i Berlin, London, Paris och Amsterdam. I Amsterdam kom vi in med tåget, skulle gå nånstans. Gav en tandlös liten gubbe 20 euro. Han blev girig och skulle ha allt. Plus sina kompisar.

Slog ner honom, tog tillbaka pengarna. Hängde dom på en anslagstavla, sen vakna gubben o blev helt galen. Spottade på honom och han bara ”Spottar du på mig?” haha blev världens liv. Sen vaknade jag :p ville inte somna om för det kändes som om han skulle komma tillbaka.

Sen nästa dröm var att jag och ett gäng människor, vet inte vilka, skulle ha spelkväll. Bara de att vi inte hade ett wii. Haha sen fixade vi det. Och någon skulle sälja sitt wii. 😛 den människan får gärna höra av sig till mig så att jag får köpa det. Haha.

Sen drömmen efter de var att jag hade en stor svart häst, en frieser typ. Skulle rida iväg, men de tog tullavgift på de flesta ridvägarna 😛 mysko. Sen var mitt träns helt förstört. Bak och fram, ut och in, upp och ner. Haha inget var rätt. Men lyckades få till det. Sen hade den skygglappar o så 😛 satt upp, skulle fixa stigbyglarna, gick inte så bra. Haha red iväg sen iaf. I skägget, sen vaknade jag 😛

Och ännu en dröm till då. Haha. Helt galet. Inte undra på att man inte känner sig utvilad. Bara en eländig huvudvärk 🙁 blä. Har ätit frukost iaf. Pratat med prytz en kort sväng. Mobba mig för mina drömmar 😛 skulle ha tränat idag, men orkar inte. Har ändå tränat 3 gånger denna vecka 🙂 blir stallet senare 🙂 Wii 🙂

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.