mjaou

jag skriver igen. för jag är bäst. jag gick till pappa förut.. kollade på inspelade simpsons, åt glass och drack läsk,, i min ensamhet. Det sög lite, men det är smällar man får ta ibland 🙂 hm, jaha. amen de va kul iaf. eller lite. Läste frida tidningen, sen diskade jag efter mig *duktig som man är*
Vågade smsa ante oxå. skrev typ ”Förlåt för i fredag. Men du gjorde mig så nervös, och då gjorde jag saker utan att tänka mig för. Jag ångrar det jag gjorde.. Men jag kände att det gick för fort fram och det gjorde mig ännu mer nervös.. Jag ville bara säga förlåt.. Jag kan inte kräva att du ska förlåta mig, men nu vet du iaf hur jag känner”
Det är det är. Jag kände en press på mig. jag kände att jag var tvungen att bli ett.. och det hela slutade med att jag drog mig undan, det ville jag inte göra, jag ville att det skulle funka, för jag tycker om dig (även fast allt detta har hänt och att du sa saker som sårade) Så du har lika stor roll i spelet. Du sa till mig förut, att du oxå gjorde saker som du inte menade. Men bad du om ursäkt för det? Du ångrar dig inte ens? =/

Så mkt tårar som jag fällde för dig har jag inte fällt för en kille som jag träffat under en dag,, så det är ändå ett bevis på att jag tycker/tyckte om dig. Och att jag ångrar mig. Jag har hört från en ”så kallad poet” att tårar betyder inget. Men tårar säger ändå så mkt. Både ånger, glädje, sorg och så vidare. Men dessa tårar var inga glädjetårar, Det var snarare ånger, för jag ångrade mig så mkt, om du hade sovit här,, så hade vi kunnat prata om detta i nyktert tillstånd , tror det hade varit bättre. Roine sa oxå att vi gjorde ett misstag när vi träffades på en fest där alkohol var inblandat. Alkohol förstör så mkt. De va nog en anledning.
Alkoholen gjorde ju även att Linn & Sara blev osams =/ Vilket inte alls är bra.

Så ska man träffa folk, så borde man träffa dom när ingen alkohol är inblandad.. det är iaf vad jag tycker. Det känns inte som ett bra sätt att träffa folk på. Antingen gör man bort sig, (som jag) eller så kommer man inte ihåg vad som hänt dagen innan (antingen en själv, eller sitt strul) så det blir inge bra helt enkelt.
Jag hoppas att allting löser sig, vi är nog på rätt väg så det blir nog bra till slut.

Nu sitter jag och lyssnar på Vi två igen. Så underbar. Fast nu tog den slut =/ så jag lyssnar på Cranberries – Zombie Faktiskt helt underbar, trots att den är så gammal. Men på tal om musik, jag kom nyss upp i hela 700 låtar, Det är fan coolt, bara 1308 låtar kvar^^ Hoppas jag räknade rätt i huvudet nu. Men de är väl på ett ungefär så mkt., Hoppas jag klarar de, det är ju bara ett halvår kvar. Men de lär jag göra ^^ Nu försöker jag få ner en låt, men den vill inte 🙁 Reese Witherspoon – Wildwood Flower från filmen Walk the Line jahaa. aja ska kolla om ja hittar mer musik. See yah!

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.