Mina converse blev som nya!

nästan. 🙂 Om man bortser från skosnörena och att ena metallringen har lossnat. men annars. ååh så fina 🙂 de trodde jag inte. inte att det skulle bli en sån stor skillnad 🙂

FÖRE:

IMG_6308 IMG_6314Ni ser ju liksom hur skitiga dem var. :/

Och så när de var blöta direkt efter tvätten igår:

IMG_6329Där ser de ju fortfarande skitiga ut o så. Man tror inte att de ska bli så bra. men man ser ju iaf en klar skillnad 🙂

EFTER:

IMG_6331 IMG_6332De ser ju faktiskt bra ut! Jag vill ju ha den lite slitna liksom. 🙂 Och där ser man tydligt att ena metallringen är borta.. Och på andra skon håller den ena på o lossna. den har liksom vikt sig utåt. 😛 Vet inte riktigt hur det gått till, men det verkar som om jag går emot med insidan av fötterna? kan det stämma? Jag släpar ju på hälarna så vore konstigt om jag både släpade hälarna och gick med fötterna ihop 🙂

NU ska jag åka till cloetta center. 🙂 ska äta lite sen titta på matchen. blev förövrigt bjuden av en idag, dumt att man redan hade biljetter då. haha 🙁

PUSS!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.