Måndag . – ett helt inlägg om dig ..

Är det där sant? Vad ska jag ta mig till i såna fall? Det va ju fan så jävla typiskt isf. Jag blir så irriterad. SÄG ATT DET INTE ÄR SÅ…. Då.. då vet jag inte alls. Jag tycker om dig. Jag vet att det kanske är.. orimligt. Men,, vi har ju ändå träffats några gånger. Och sist så började jag tycka om dig ännu mer, och så hände det som hände. Jag hoppas att det inte bara är nån jävla en gångs grej. Då blir jag bara förbannad.

Jag ångrar inget som hände, för jag vet att jag va lika delaktig i det hela. Men , det är ju inte så speciellt kul att gilla nån som inte gillar en tillbax. Olycklig/obesvarad kärlek är ju verkligen så kul. Eller inte. Men jag får väl hoppas på det bästa. Det vore faktiskt underbart att bli mer än vän med dig.. Du har något speciellt. Jag vet bara inte vad. Det är nåt speciellt med dig som får mig att vilja va nära dig hela tiden. Så fort jag har chansen så att säga.

Jag vet inte heller om vi kmr att ses igen.. Har inte direkt pratat med dig. Kanske borde göra det.. Man fick ju ta med sig folk till grillningen på fredag.. Han kanske vill komma? Fast.. tänk om han är som människan sa… då kanske han ger sig på nån annan? Det vore ju hemskt. Fan jag hatar ”kärleken” ibland alltså. Eller kanske inte hatar kärleken direkt, men att man tycker om helt fel personer ibland. Det är ju så förbannat typiskt, it sucks! Jag skulle säkert kunna sitta här och skriva en massa små saker , som egentligen är ganska onödiga.. Men fan. Jag kan inte rå för att jag känner som jag gör. Jag blir fan deppig av allt jävla snack som går .. Men iofs. Om det inte är sant så gör de la inget. Men OM det är sant. Lixom, dock kanske jag förändrar det. Men vem vet? Klart man blir liiite orolig när man hört sånt.. Kuuul att vara en i mängden, usch. hurra. Kanske dock inte blir någon efter mig, vad vet jag? Du har ju festat båda dagarna sen dess, så vem vet lixom. Kanske hitta nån jävla brud där?

Varför i helvete tänker jag så? Jag vill inte tänka så. Varför finns alltid dom dåliga tankarna där när man minst behöver det? jag som just nu behöver de bra tankarna . Då ska de såklart bli siså här! Verkliiigen nåt som behövdes. Men men. Kanske ska sluta skriva..? Känns helt jävla onödigt att sitta här o skriva precis så som det är. Ingen kommer väl ändå att orka läsa? Eller har jag fel?

F ö r l å t  a t t  j a g  g i l l a r  d i g  < 3 : /

Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.