Måndag .

Kollade som sagt på Stockholm Boogie inatt. Den va bättre än vad jag minns att den var. haha, tankade typ 3 filmer oxå. Ice age 2 (a), Grind & Supersugen (Superbad) hahaha, den är klockren, så jag va bara tvungen. Gick igenom hela filmfix igår o skrev upp lite filmer som jag ska tanka ner senare. Typ 12 filmer, men ska ju inte tanka alla på en gång. hihi.

Gick och la mig vid halv 5. haha herregud. Helt sjukt. Det åskade en hel timme igår, MINST 😀 Jag vart så glad. haha. så underbart 🙂 hihi. Paul var duktig (Y) ^^ hm, hittills idag har jag verkligen inte gjort något. Vaknade vid 2 tror jag? Och sen typ kollade jag på 3 Gossip Girl avsnitt. 🙂 bästa serien ;d Nu lyssnar jag på musik. en gammal låt. men den är bra Springbreak – Big bad love Den är fin. (8) I’m so tired of your big bad love (8) hihi. får mig att tänka, som allt annat får, men skit samma. Det är bra, jag lovar. eller inte bra, det suger, men man måste tänka. på sånt man inte vill.

Man skapar minnen som man inte vill glömma, så varför inte få tänka på dom? Jag vet att man blir deprimerad då, men jag bara måste. Jag kan inte leva utan mina tankar & Minnen. De är typ… mitt liv. Alltså, om man levde en värld utan minnen, hur skulle den då se ut? man skulle ju inte komma ihåg nåt. Inte ens de bra, Och då kan man lika gärna leva med de dåliga minnena. Eller? Det är iaf vad jag tycker. Men vi alla vet att jag inte tycker & tänker bra saker. Men jag bara måste. fast jag inte vill. :/ Jag vill inte tänka på vad som hänt det senaste året. Det är snart ett år sen. om 14 dagar är det ett år sen. Tänk om det aldrig hade blivit så? Hur hade det sett ut nu? Hade det varit helt annorlunda? Till det bättre eller det sämre? Jag vet inte. Ingen vet. Ödet är förbestämt och man kan inget göra åt det? Eller kan man förändra ödet? Varför får jag såna här tankar? ”tänk om” vadå tänk om?! Det som hänt har hänt och jag kan ändå inte göra nåt åt det. Men jag vill förändra så mycket. Jag vill ha det som det har varit. Vem är det jag lurar egentligen? Varenda natt så drömmer jag om att det är som det har varit, eller att det blir så igen. Jag vet inte varför :/ Men jag saknar det så jävla mycket. Jag vet inte hur länge jag kommer att orka. När jag träffar folk pratar jag om de som om de är något jag ångrar, som om jag inte bryr mig. Men jag bryr mig! Jag vet inte vem jag försöker lura… En sak är säker. Jag lurar mig själv och det kommer jag inte sluta med på långa vägar, Jag vet inte varför. men jag lurar mig själv genom att tro att det kommer bli som vanligt. Att en dag kommer telefonen att ringa och så kommer man träffas och prata om vad som gick fel och sen blir det som vanligt, fast jag kommer att vara annorlunda, förändrad till det bättre.

Vad fan äre jag håller på med? när ska detta sluta, det är fan snart 3 månader sen.. det kan fan inte bli värre än vad det är 🙁 🙁 🙁 Jag vill inte. Jag orkar inte…. fan. När ska det ta slut? ..

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.