Måndag

Det har varit en bra måndag! Jag har tvättat och sen varit två vändor på vinden. Jag bor ju i ett trevåningshus och bor på botten så det är en bit att gå. haha. 🙂 Skönt! 😛 Sen blev det Sofie, o plugga. Jag skrev en hel sida på mitt arbete. Allt är bara i ett enda kaos så sen när jag skriver rent det måste jag hålla koll så att allting hamnar i rätt ordning. Det står i helt fel ordning. För jag är sån när jag skriver så skriver jag något, sen kommer jag på något som ska stå före. haha.

Sen åkte jag till berga 🙂 blev upp plockad där av Nadja och hennes mor. 🙂 Åkte till stallet. 🙂 Mysigt! Hon visade mig runt lite och visade mig Miramis. 🙂 Jättefin ”ponny” haha. 🙂 Började borsta o sådär. Sen blev det sadla o greja. Allting gick jättefint 🙂 hehe. Lite ovant är det ju såklart, eftersom det är två år sen jag satt på en häst senast. Det är ett tag. Och lite skillnad på Usha (som jag red på sist) och Miramis. 🙂 Men eftersom underlaget var så hårt kunde vi bara rida rakt på spåret, i skritt och trav. Så man fick inte känna på så mycket. Men av det lilla är jag nöjd 🙂 Ska prova ett par gånger innan jag bestämmer mig. Men det lutar åt det såklart.

Åkte hem, Sofie hade varit på gymmet idag, (jag fick avboka det pga stallet). Jag bad henne ta reda på en låt åt mig. Och det gjorde hon. Tack! Vet att jag antagligen var lite omständig, men jag har haft den på hjärnan och det har varit irriterande 😛
Har pluggat lite mer. 🙂 Ytterliggare en sida skrivet. Imorron på lektionen skriver jag nog resten av arbetet. Eller ja. skriver klart inledningen. Det ska vara på minst två sidor till handskrivet tänkte jag. Sen ska jag skriva metodavsnittet, men då måste jag få in alla enkäter först. Och det är inte riktigt klart. Men snart så. haha.

Sen fick jag ett gulligt meddelande på fb. 🙂 Av en vän, som också kan läsa mig utan och innan. Vad är det här? Kan jag ha några secrets eller? Han sa att han också märkt av att jag inte mår bra, men att jag inte väljer att prata så han frågar inte. Där skiljer sig de två olika individerna åt. annars är de väldigt lika. Ena personen går rakt på sak o säger ”Prata!!” och den andra låter mig välja. De är bra på sina sätt. Men ibland behöver jag just ordet Prata. 😛 Men kul att folk lägger märke till saker. Och vet exakt vem jag pratar om, hur och allt. Spännande. 🙂 bara ”Det var hmm du skrev om i bloggen va?” ehm. ja det var det. haha hur kunde du veta. haha

Är glad för mina fina vänner! ♥

DSC07208

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.