Måndag 27 juni

Jag trodde att jag skulle åka hem igår. Men det blev inte så, vilket faktiskt var väldigt skönt. Pratade ut igår på dagen om mina taggar, vilket faktiskt var behövligt. Tack vare mina taggar fick han också taggar. Men det var skönt att vi pratade om det. Och efter det kändes allt mycket bättre 🙂

Imorse följde jag med till biltema, trodde att de skulle släppa av mig på vägen men nepp. Åkte runt på lite ärenden över hela stan kändes det som. Kom hem strax innan 12. Najs. R åkte, men jag stannade kvar. Passade på att göra rent kaninburen när jag ändå hade tråkigt. Städade och greja med. Sista timmen tog jag det chill.

Nu ska jag in till stan och träffa Nadja 🙂 det är på tiden nu. Det var ett tag sen vi sågs. Men nu när hon är klar så blir det lättare att ses, då är hon ju hemma när jag kommer hem i höst. Har fått en känsla av att jag kommer hem rätt ofta även i höst. Om det fortsätter såhär vill säga. 🙂

image

Någon hittade mina rosa brillor och sa ”nu är dom miiiina” hihi. Ja okej då. Du kan få ha dom ett tag igen. När vi umgicks för 3 år sen stal han dessa och hade dom hemma i flera dagar. Jag hade glömt bort det, tills vi sågs hos becca och han tog mina andra brillor och sa att han skulle ha dom lika länge som de rosa. Haha sötnos. Kul att han minns när jag inte gör det 🙂 ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.