Måndag .

Jaahaa. en lektion idag. Och vi har planerat vad vi ska göra på naturbrukets dag. Blir hundar. Ska ha agility, hundrally, freestyle. Hundbad + frisering för 30 kr. billigt och bra!

VARFÖR? ska jag jämt ha sån förbannad otur? Skrev förhelvete en hel blogg. och när jag publicerar måste jag logga in och skriva om allt. jag kommer väl inte ihåg allt jag skrev heller. aja!

Idag va jag hos tandläkarn efter lunch. Det gick la bra I guess. hon gillade min ögonskugga. ínget märkvärdigt, men jaa. Aa och sen sprang efter nadja. hela vägen hem till henne, för hon missade mig. Sen så plåstrade jag om mig. Och sen gick hem, höll koll på spindeln. ajaa, gick över te Linn. lilla leon va tjurig haha ^^ sen gick jag hem, läste några sidor i boken, ”du och jag i trafiken” aja. ska göra ett test sen x) haha 😛 Sen iaf så. åt jag mat. sen sov jag en timma, konstigt nog. men jag vaknade inte kl 19 som jag skulle. aja

ingen fredde är på ap heller. men skit samma. jag ska va utan killar x) haha, aa men iaf. har svenska prov imorn har inte pluggat och har ingen bok hemma heller. Så det går åt helvete. men men. Ingen har väl dött av att gå åt vänster? xD ingen som fattar det där. Det är min grej & frallans. haha. den kvällen va rolig 🙂
Och jag drömde om dig inatt. Usch. det var jobbigt. det blev vi igen iaf. aa så det va väl bra, tills jag vakna. Det var inget kul att vakna. aja. Jag vill gå en runda, men palla själv aja ^^ ska sluta skriva.
Hoppas skiten syns nu iaf!

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.