’ lullaby for love

jag sa att jag skulle ordbajsa senare, så det gör jag. jag har krånglat med bloggen idag. jag tyckte inte om det röda. så bytte till grönt. Som är min favoritfärg efter rosa 🙂 hihi ^^ jaa, men ah. det tog sin tid, allting ville inte byta färg så det tog sin tid, men jag löste det 🙂 ändrade texten oxå. och så hittade jag en svart text uppe i vänstra hörnet 😮 visste inte ens att den fanns 😮 hahaha 😛

ah anyway, lånade roines laptop förut o kolla hur bloggen såg ut. Då sa han att han skulle läsa nån dag, när han hade orken ^^ haha. Men han läste några rader ur förra inlägget (inte bilden) haha ^^ jaa, men iaf ^^ jag har pluggat lite. letade fram svaren på några av frågorna. dock inte fodret, för de fanns inget. men men. ska läsa på de där sen 🙂 ska fan klara provet imorn alltså ^^
imorn ska jag träffa baby igen 🙂 Ska åka ner till stan efter skolan imorn och hämta nyckeln. 🙂 sen drar jag dit och pluggar. ska göra klart fårstallet om jag inte blir klar med det i skolan imorn. Ska även öva lite på svordomarna 😮 hahaha ^^ har ju redovisning på onsdag ^^ jaa, men iaf ^^ ska inte glömma svordomsboken heller :p kan va lite kul ^^ annars har jag inte så mkt att säga.

jag ska kolla när de va vi beställde studentmössorna så ska kolla lite bloggar o så ^^ på bdb & ap fanns inget iaf 😛 haha jaja, jag ordbajsar för mkt ^^ så.. jag ska sluta 🙂

Puss

This is my lullaby for love,
And I hope it will never wake up,
This is my last goodnight kiss,
To save me always from my tears.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.