Long time no see

Ett år. Ish. Sjukt länge. Vad har hänt? Vad har inte hänt snarare. 31 mars arbetade jag mitt sista pass innan jag gick hem för lite semester och föräldraledighet. Boade hemma och njöt av lugn och ro. Nåja. Någorlunda iaf. Möblerade om här hemma och pysslade en hel del. Juni kom, bf kom. Bf gick. 8 dagar över tiden kom han. Han vi väntat på.

Somnade vid 22 på kvällen den 10 juni, vaknade strax innan 00 av värkar. Gick runt här hemma mitt i natten, ville inte väcka Robin i onödan eftersom jag varit uppe på förlossningen två dagar tidigare med falskt alarm. Tillslut bara nä står inte ut. Ringer förlossningen och väcker Robin. Ringer och väcker mamma som skulle vara barnvakt eftersom Bella var hos oss. Denna gång skulle det ske. Var inne på förlossningen 3.40 han föddes 12.26. Vår älskade Casper. Så stor jämfört med vad vi trodde, 54 cm lång och vägde 3165 gram.

Sommaren var skön, gick fort. Jag landade fort i mammarollen. I september började vi på babysim. Gick två omgångar innan det blev inställt pga Corona. Hann med ett par besök på öppna förskolan med innan det stängde. Men alltså, jag känner mig så snuvad på min föräldraledighet. Träffar bara mamma typ. Inte för att det är något fel på det, men vill träffa andra människor med. Har matilda som jag umgås med lite då och då. Men Corona har verkligen förstört det sociala livet. När det är över har jag ju börjat jobba igen. Så det är ju roligt. Väldigt roligt.

Casper har hunnit bli 8 månader gammal, hur fort har inte det gått då? För fort. Han kryper i en himla fart. Ställer sig upp och går längs möbler hela tiden. Hinner inte med. Snart lär han gå på riktigt tror jag. Längtar tills han börjar prata. Är nyfiken på hans röst.

Tack för mig. Får se när vi hörs igen. Har betalt för ett år till såå nån mer gång under detta år blir det kanske. Ska försöka uppdatera lite oftare. Kanske passa på efter Caspers nattning. Då har jag några timmar innan jag själv sover.

Pusshej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.