lonely

hittade en väldigt passande låt. jag vet inte varför såna där låtar dras till mig. det bara är så. man är inne i en period där man funderar mycket fram och tillbaka. Jag har ingen aning om någonting. Men när man är inne i en sån här period som jag är inne i just nu kan det ibland (läs ofta) dyka upp låtar som passar in i situationen, eller man bara relaterar till personerna man kanske råkar tänka för mycket på.

Jag vet inte varför. Men så har det varit i alltid varit av någon skum anledning. Jag vet inte hur. Det bara sker. Som den där ”something stupid” låten jag nördade sönder för ett par veckor sen (innan smällen). Då tänkte jag på en viss person. Fattade inte ens varför jag ens trodde på något. Väldigt konstigt. Jag borde väl ha fattat? det var liksom bara något. En sak som alltid passade, den där saken jag hade som kunde få dig att komma åt någon. Jo, så var det nog. Finns inget annat alternativ känner jag. Eftersom man nu inte ens existerar. haha.

Anyway, att gå tillbaka till den rätta saken. När jag hör den här låten tänker jag på en person, en händelse. eller många. jag vet inte. den relaterar till någon iaf. Och det var väl det viktiga. Jag antar att alla har såna här låtar? Låtar där de alltid tänker på samma person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.