’ Livin’ on love

Som sagt, man ska inte tänka så mkt. För mycket alltså. Men jag vet ju vad jag har gått igenom, och därför finns tankarna där. För exakt ett år sen. Inte undra på att jag tänker för mycket på det. Men jag vet, detta är annorlunda. Det är inte alls likadant. Inte ens likt. Så då förstår jag inte varför jag har dessa tankar. Men det är väl mest för att jag blir orolig o att jag vet att det kan sluta så. Men jag vet även att det inte kommer de. Inte på det sättet iaf. Och tankarna kommer ju när man inte pratar med varann typ, eller det känns wierd. Men bara för att jag har känt mig konstig de senaste dagarna betyder ju inte de att de blir som ”sist”. För allting är som det ska. Inga konstigheter alls, bara mitt psyke som är konstigt. Vi är rätt lika faktiskt. Och det är bra tycker jag. Även fast vi inte känt varandra så länge så känns det förvånansvärt bra. Det är värt. Och dessutom känner jag att vi inte gick så fort fram. Det kändes helt rätt. 🙂

Denna kväll har vart till o från. Började kanske inte så jätte bra, eller egentligen har de inte vart nåt fel på den, bara de att jag har vart sjukt uttråkad o känt mig lite depp o ensam. men ah. Det belv mycket nättre sen då mina tankar blev som vanligt. Jag lurar mig själv hela tiden med att tänka så negativt o så. Det ska man ju inte göra lixom så. Allting är bra, det känns bara bättre nu. Jag är glad. Verkligen glad. Jag har saknat dig. även fast det bara är 2 dagar sen vi sågs. Men det är nyttigt att sakna. Man blir lixom mer glada när man träffar varandra då 🙂 Så är det, och så ska jag tänka. Bara för att man inte hörs av på någon dag så betyder inte de massa annat. Man behöver inte prata med varandra jämt heller. Jag tycker inte det iaf. Men visst, det är då mina tankar spelar mig ett spratt, men jag har all anledning, det är det som är de jobbiga :/ Men men. Man överlever det jobbiga oxå. Det betyder ju inte slutet lixom så det spelar ingen större roll direkt. eller.. Spelar roll kanske det gör. För man blir ju lite sad o så. men men.

Anyway kvällen blev bra. Pratade med baby ett tag 🙂 Ska ses på lördag 🙂 Då har jag planerat mys & melodifestivalen (a) hihi. Det får han gå med på. Dessutom ska jag tigga pengar av mamma till lite godis o så 🙂 Då blir de riktigt mys 🙂 hihi, fast det är ju inte hela världen ifall jag inte får pengar. kan va mys ändå. 🙂 ah men visst jag har visserligen lite pengar så de går ju 🙂 hhi.
Kvällen slutade oxå med att jag har skaffat mig en ny favorit. Alan Jackson sönderspelas här hemma nu 🙂 Jag hade en låt med honom innan, sen hemma hos Rilla i typ måndags eller nåt så kom jag o tänka på en annan låt när jag sökte på honom på Spotify 😛 Och idag har massa låtar hamnat i min playlist (Y) Jag blev glad. Hans låtar får lixom nån betydelse på en gång. Och sen har jag fått en massa Brad Paisley och BlackJack på min lilla lista 🙂 Massa favoriter på en kväll, hur bra kan inte det sluta ? 🙂 Lilla Myh är lycklig. På alla sätt och vis 🙂 hihi. Drog en Dam-runda med Räkish oxå. bara en gång för sen skulle han sova. Jag ska nog oxå sova snart =)

Imorn har jag inget planerat direkt. Jag har vart sugen på pannkakor hela kvällen, kanske får för mig att steka pannkakor imorn på dan 🙂 Eller neh fan 😮 de går ju inte 🙁 Vi har inget stekmargarin hemma… För de ligger såklart hemma hos rilla. ^^ Mamma blev arg på mig förut bara för de ^^ men jag sa att de va mitt och jag bestämmer vart de ska va då xD hahaha 😛 lite kul ^^ Annars ska jag inte göra något imorn. bara ta de lugnt. Nadja kommer hem imorn, hon kanske kan ses eller nåt i den stilen, jag har fått nog av att bara sitta hemma. Även fast jag bara gjort det 2 dagar ^^ Det räcker tydligen ^^ haha. jaja, nu har jag snott alldeles för mycket tid av er. Nu ska jag borsta mina tänder o sen försöka sova. är inte trött, men får tvinga mig i säng. Blir säkert trött när jag lägger mig ner ^^ de brukar va så. jaja. nu babblar jag på igen. 😛 Jag vill inte sluta blogga. men har inget att säga så det får bli så. PUNKT!

Puss!

Rilla 4/2-09


Livin’ on love, buyin’ on time
Without somebody nothing ain’t worth a dime
Just like an old fashion story book rhyme
Livin’ on love.
It sounds simple, that’s what you’re thinkin’
But love can walk through fire without blinkin’
It doesn’t take much when you get enough
Livin’ on love.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.