’ line of fire

eh aao, jag har typ tråkigt. sprungit runt på ikano med timmy idag 🙂 jag hittade lite shiet 😀 wie ^^ på carlings eftersom jag hade presentkort där 🙂 o så klackade jag om mina stövlar oxå 🙂 hoppas dom håller 🙂 Aao o sen kom brottski & Emma 🙂 nice nice, sprang runt me dom 🙂 eh jaa, sen blev de en vända till skägget :/ jag blir så trött, 🙁 jaja. aao maxi, emma köpte hårfärg ^^ sen fick jag skjuts hem, inte för att jag ville, men timmy ville så. jaja. jag orkar inte iaf :/ blir bra, nån gång. det är väl klart…? aao men men, ska lägga mig o läsa lite i elle, tror jag de va ^^ jag ska läsa om horoskopet som står i tidningen. det är nice 😀 haha ^^ aja. nu ska jag deppa vidare 🙂

btw, fick höra en grej i lördags xD hahahaha, herregud. han överdriver verkligen ^^ HAHA. jävla människa. det är andra gången han säger sånt till hans kompisar, fast vi inte alls gjort något. ^^ eller något har vi gjort men inte såå mkt ^^ hahah ^^ herregud ^^ men okej 😛 vi kör på ^^ vi kan ju låtsas, men men ^^ nu vet personen i fråga (som berättade det för mig) att det inte alls va så 😛 hihi. jaja orka

dags att deppa vidare och hänga sig i en gran 🙂

Pöss!

’Cause you’re making me free
In the line of fire
And I stood the test of time
I walked the line
’Cause you’re making me see
You take me higher I am on my way tonight
I let it shine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.