Like you better dead ^.^

Jomen kolla här, jag bloggar idag igen. Är jag inte lite duktig? Joho då. Lilla Myh har sina stunder jaow 😉

Hm, skolan idag, men palla inte stallet, så det skippa vi. Satt oh åt, Sophie & Ellinor gick tidigare, sen kommer de värsta killarna och säätter siig vid vårt bord. LoL ;D hahaha, sen fick jag ett sms av Nadja: ”Kommer ni inte ut?” Jag svara: ”Hahaha nej nej. Vi sitter fast här för evigt. Hahaha Pussar”

Klockreeent, sen gick vi te Ica, ja just ja. brb ^^ Köpte ju en cola på Ica xD Den måste jag hämta ^^ xD Sådär ja., men guuud så kissnödig jag blev ^^ Hm, palla vafään ^^ Åkte hem förrut iaf, tillsammans med Linda 😉 Fixade lite sen åkte vi te rese ^^ Kuul, somna på bussen sen, vakna på näst sista hållplatsen, woow ^^

nää nu orkar jag inte mer. tss ^^

Pusshej <3


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.