’ like a prayer

jag har slagit in julklappar, det tog lång tid, men nu är typ alla inslagna. ska köpa 2 till, 🙂 sen är jag dooone! eller inte alls. nu ljög jag xD haha 😛 jag har ju 5 kvar xD haha herregud. men de går fort, synd att man inte har pengar till att fixa allt nu egentligen, men jaja ^^ haha. pratat med timmy hela kvällen oxå 🙂 o brottski.
ska antagligen träffa timmy i helgen, det verkade som så iaf 🙂 skoj skoj. köpa julklappar o jag ska hjälpa honom me att hitta nåt te hans syrra ^^ aa men okej.

annars har jag väl inget att säga,. jag börjar bli lite trött så ska sova, imorn ska jag gå upp liite tidigare (förhoppningsvis) om jag orkar. 😛 har julavslutning imorn 😀 Niiice! ^^ slutar dock lite sent, men jaja ^^ annars äre soft ^^  ah okej. jag ska sluta nu. behöver min skönhets sömn you knoow ^^
det var allt för denna gång. jag har dessutom stött på ett litet problem, jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig imorn, eller jo jag vet en del. leggings o koftan, men vet inte riktigt vad jag ska ha under, men det löser lilla myh imorn bitti för hon är duktig 😀 jaja nog om att yra, vi hörs imorn bitti antagligen 🙂

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.