’ Lay all your love on me

mjaou, jag har bestämt mig, jag vill tattuera mig. På foten. eller alltså ovanför fotknölen. En liten text, 3 bokstäver. Min kärlek . får se, beror på om jag får något svar, vilket jag inte får. så tror inte det blir nåt. eller jo, men inte nu snart, utan det blir en annan gång 🙂 antagligen, jag vet inte än. ett svar vill jag ha, men jaja. ^^ hoppas de blir så. Det kommer bli gulligt. Inte alltför stor text heller. 🙂 jag längtar! (: jag vill verkligen ha en liten tattoo, och tror de blir en perfekt första tattoo 🙂 yes, jaja. jag ska lägga mig i sängen igen 🙂 orkar inte sitta här hela dagen så ^^

puss

Don’t go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don’t go sharing your devotion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.