Lång dag

Min telefon dog under dagen så har inte kunnat blogga. O har dessutom inte varit hemma 🙂 var som sagt på skolan förut på information. Fick veta vilka kurslitteraturer vi skulle ha o lite sånt. Blir bara typ 1000 kronor med bara böckerna 😀 plus miniräknare. Den kostar typ 500 kronor. Hopplöst dyrt. Hoppas att någon har en som de vill bli av med. 🙂

Var och åt lunch med Sofie efter skolan, bjöd henne på mat eftersom hon fyllde år 🙂 sen fick hon sina presenter med. Tror hon blev nöjd 🙂 åkte hem sen o kolla priser. Sen cykla jag till Nadja 🙂

Provade ridhjälmar o så. En passa någorlunda bra iaf. Har inte tänkt ramla av i vilket fall ;P sen har vi tittat på en MASSA gamla bilder. Hahaha! Trodde inte att jag hade varit en fjortis. Men se där det har jag varit! Haha dog lite åt bilderna. En bild blev jag extra kär i och den ska jag sno av henne 🙂

Jaja god natt!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.