’ lady don’t cry

litet problem, jag vet inte vad jag ska göra.. mamma förvirrar mig. men okej, jag ska nog göra som vi planerat, tror det blir bättre då. den där behövliga laptopen skulle sitta rätt bra, så får jag skrota den här dum burken, eller bara förvara stuffs. tänkte ha den som en plugg dator, utan internet så jag verkligen pluggar. blir as bra. flyttar över allting till den bärbara och bränner ut bilder o allt, soooft ^^ så då har man det löst. jaja jag bara pladdrar på.

den där låten har fastnat på hjärnan och jag vet inte vad den kommer ifrån, men men. Jag ska strax sova, jag ska upp tidigt imorn xD fick erbjudande om gratis frukost imorn! 😮 dumma dumma stall xD hahaha 😛 herregud, men det blir en annan gång serruu 😉 haha ^^ jaja, nog om de här.
jag yrar.. det är som vanligt och nu ska jag sova, så att det blir lov nån gång, för blir det inte torsdag så blir det inte fredag och då får jag inte lov! så det är bääst att sova lite 🙂 jag är inte trött, men kommer nog somna ändå förhoppningsvis 😀 aja, cya ^^

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.