Kiss my but and let me scream ..

Fan jag sitter här och gråter, det är helt sjukt. Jag orkar inte, jag förstår inte att det gick så fort. Du va min, bara min. <3 Jag saknar dig utav helvete ju 🙁 Jag förstår inte.. Du är så jäkla saknad så det är inte sant, jag kommer alltid att älska dig min lilla häst. Hur fan kan man sakna en liten ponny så grovt ? Det går ju knappt ihop, eller gör det de ? Jag red dig nästan varje dag i 2 veckor, Jag blev helt förälskad i dig, du va den där ponnyn som hade allt. Du var ridbar, bra i trafiken, Hade världens turbo, men du är den jag gillar mest. Du gick att köra, vilket var bra. Du var den bästa shettisen jag kört i heela mitt liv. Inte lika seg som Vidar och inte som Twiggy, Du hade det där lilla extra.
Sen nu för några veckor sen då Linda & Nadja jobbade så åkte jag till 4h en tisdag, när dom hade ridit så satte jag mig i hagen och pussade på min lilla älskling. Satt där oh pussade på min Burres mule. Han tyckte om mig oxå. Det vet jag, för helt plötsligt när jag satt där så pussade han mig i pannan, sådär likt en kyss,. Jag började nästan att gråta då. Av bara rädslan att förlora dig. Jag visste ju inte då att du skulle vara borta om en vecka.. Det va inget jag hade hoppats på lixom. Jag jobbade veckan därpå, allt va som det skulle. Jag & Nadja körde Burre på tisdagen, Vi körde igenom hela ljungsbro och längs kanalen, det var helt underbart att köra min älskling. <3
Sen på torsdagen, kom jag till jobbet som vanligt. Trodde att allt va som det skulle. Hade inte direkt tänkt på nån stooor förändring, men tyvärr så va det en lite stor förändring.
För Burre låg död i hagen , inte fan trodde jag att det skulle sluta så tvärt 🙁 Det var jätte jobbigt den dagen. Satt i sadelkammaren och gosade med hans grimma, 🙁 ÄLSKLIING, Hoppas du vet att du är saknad <33

Älskar dig för alltid <33

se pälsen den är svart som på kappan på en präst, 
en mule mjuk som sammet det har min lilla häst,
av allting här i världen jag önskar allra mest,
att aldrig jag ska skiljas ifrån min lilla häst
Pusshej <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.