Känns..normalt

Var ju hos tandläkaren i fredags. De mördade min mun. Nu har jag så ont att jag inte kan äta. Är inte grejen med att gå till tandläkaren att man ska slippa ha ont? Tydligen inte. Har inte haft mina afteblåsor eller blåsor över huvudtaget på jättelänge. Och nu har jag fått världens jävla sår från hörntanden enda bak till visdomstanden (eller ja där de ska vara) en massa blåsor. De gör att det gör ont att öppna munnen. Det är ju inte så jävla kul alltså. Tycker att man som tandläkare borde vara försiktig. Hon stack mig med sina redskap UTANFÖR munnen. Helt jävla värdelöst.

Och när jag biter ihop gör det ont i min kind. och i huvudet. Jodå. jag är nöjd med mitt senaste besök. Jag som gillar att gå dit. Men det är inte kul när de inte är försiktiga. Sliter och drar o allt möjligt 😛 galet. De borde även veta om min historia om mina blåsor eftersom jag frågat om det varje gång 😛 fast det kan inte enbart bara bero på immunförsvaret. Det borde vara även om man ”skadar” sig, biter sig eller i mitt fall ”lyfter” på kinden eller vad fan de gjorde. Drog som fan iaf o rev i tandköttet o blä 😛

så Tack ”kära” tandläkare för att jag inte kan äta mer. Jag är verkligen överlycklig för detta. Det gör ju liksom ont hela tiden. det gör inte mina blåsor i vanliga fall, bara om man kommer emot dem eller så. Kul att få mer ont när det är så JÄVLA dyrt att gå till tandis. hade liksom inte ens ont från början. sug.


DSC05222

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.