’ just wanna be with you

skolan idag, sega lektioner, sen gjorde jag klart mitt Säker hästhantering, så nu va det äntligen över. Sen tog jag mig lite frihet och kollade bdb. Yey, det var roligt att se det? nope det va inget roligt. Men lika bra att gilla läget. och sluta hoppas. men jag vill inte. för jag vill. men aja.

jag känner mig konstig och förvirrad. jag behöver hjälp. Men det kanske inte spelar någon roll? Det blir kanske inte bättre, eller kanske inte blir någon skillnad alls. Men jag måste bara tacka Nadja för samtalet på bussen förut, tack för att du finns där och lyssnar 🙂 Tack för att du får mig att skratta. Du är verkligen den bästa <3<3

anyway, får se hur det här blir. Är det värt att chansa? jag vet inte… jag tycker om dig iaf, iaf vad jag känner nu. men jag hoppas på det bästa, för oss båda. Och att du vet vad du vill, men just nu verkar det inte som de du säger till mig är ”sant” fullt ut, eller du kanske talar sanning, men inte lixom vill ta steget? Vill inte skriva för mycket. känns lite fel bara… men men.

jag kan möjligtvis skriva en rad eller 2 sen 🙂 haha ^^ om jag är på det humöret vill säga 🙂 och nu hoppas jag på msn, & bdb,, så jag får svar…

Puss

”I can’t get you off my mind, I just wanna be with you
You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.