Jamen så det kan gå

Jaha, då vare blogga här då, för att få allt bli lite roligare?! Jag vet inte.

Men den senaste tiden har allt varit så konstigt. Jag vet inte. Det har nog märkts. Eller jag vet inte.
Kan inte ens förklara. Men allt är tydligen mitt fel, som vanligt. Bara jag som gör fel, men nae, det accepterar inte jag. Jag har inte gjort ngt vidare fel. Kanske ngt litet men inte såå.

Men allt borde la lösa sig, eller aa det gör inget om de inte löser sig. Jag överlever. Varför skulle jag inte lixom?!
Börjar bli vuxen, när man gått ur skolan flyttar man hemifrån, antingen tsm me ngn, eller ensam,

Men! En sak är säker, jag ska inte bo kvar här, i den här hålan. Aldrig att jag vill bo i skägget. Jag hatar skäggetorp. Eller hatar & hatar, men man tröttnar, tråkigt folk, (inte alla, men de flesta), tråkiga hus, tråkig miljö.

Skulle vilja bo i åbylund, gottfridsberg, Älskar deras lägenheter <3 ååh så mysiiiga 🙂

Men nu va de ju inte det jag ville säga. På tal om vuxna , flytta ensam. Oftast när man är vuxen blir man ensam, kanske träffar gamla vänner tar en fika lite då & då.
För jag ska inte gå på krogen och så. Så onödiga pengar. För lixom. Jag ska ju inte dricka, en gång te sen äre över, Kanske kan ta en cider till maten eller så, men inte supa mig full för att jag vill eller så. Nej nej, det pallar jag inte. Alkohol suger ärligt talat, man stinker blä. och jag blir deprimerad. Och det går ju inte ^^

Nae nu ska jag nog sova eller något liknande ^^ Pallar inte sitta här och va fly förbannad! Trött jag blir på idioter …Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.