Jag vet inte?!

Jag trodde ju att jag hade glömt dig.. Men fan inte då. Jag vill inte. Jag vill inte ha den här jävla känslan.. Suck. Det suger. Blöh. Jag trodde verkligen.
Varför var du tvungen att skriva till mig? inte för att jag trodde att de va du förrän du skrev Elin bla bla. Då fattade jah att det var du. FÖR FAN. jag vill inte ha med dig att göra så jaaaa. låt mig va, och speciellt me den där jävla elin, jag bryr mig inte.

Men varför faller jag? Jag vill inte falla.. Jag vill inte att den där tiden skulle existera. Då ville jag. men såhär efteråt är ju allt så jävla fel. SJÄLVSÄKRA IDIOT. Tröttnat så jävla hårt på dig. Blööh. Orka dig. Jag blir så förbannat arg på mig själv som faller när du pratar med mig. Det var ju det här jag ville. Antagligen så äre mitt fel. Dock trodde jag inte att det skulle bli nåt. jaja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.