’ jag ljuger så bra

inte skrivit sen i måndags, men det har vart lugnt . i tisdags hade jag ont i tungan annars va allting bra 🙂 va hos fredde oxå. kollade film o så. försökte äta, åt en halv mosad banan som fastnade i pericingen. o sen så försökte jag äta lite pitabröd o kyckling, men de gick inte så bra direkt ^^ kollade en liten skräckis oxå 😮 mitt i filmen, då det typ var som läskigast va jag tvungen att åka hem. ^^ tog bussen, värsta omvägarna ^^

sen igår va jag i skolan sen åkte jag ner till stan och mötte upp rilla & benny (: drog o tog ut pengar sen ställde vi oss o vänta på bussen, orkade inte vänta på 15 så dissade benny och satte oss på 14 (: åkte till johannelunds centrum, o jag köpte min barnmat, mannafrutti, nyponsoppa & fil ^^ haha ^^ sen iaf drog hemåt till rilla igen, o glodde på bolt. hihi. mysmys ^^ va en helt okej film (: ah o sen iaf så käkade jag min barnmat ^^ mums eller nåt :p haha ah o sen helt plötsligt va klockan 19 😮 tiden gick as fort 😮 urk. sen kolla walk the line, o början av edward scissorhands, fast jag ville inte se hela för att jag ville se klart Barnhemmet som jag inte hann se klart hos fredde 🙂 Såg den, sen blev klockan sjukt mkt, så försökte sova. ye right ^^ haha (: ah o sen helt plötsligt va de dags att gå upp och det var ingen hit.
Speciellt inte när man såg rilla sussa så sött i sängen ^^ fixade i ordning mig o så ^^ sen åkte jag till skolan, weiho ^^

glömde min plånbok dock ._. typiskt. men klarar mig tills imorn eller när de nu blir att jag hämtar den 🙂 haha ^^ ja, men nu ska jag sluta skriva. ska va duktig o ha samhäll ^^ ska va flitig och jobba ;D haha ^^ ah men iaf ^^ ciao!

Puss

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va’
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.