Jag kan inte dö!

Fredag: Åkte till skolan som vanligt runt halv 8. Linda försov sig, så hon kom senare. Vid ca 10 i 9 fick vi 10 mins rast, sen vid 10 över ungefär fick vi sluta, för fika rasten tills klockan 9.40 ^^ Så vi fick en halvtimmes rast! Woho! Jag & Sophie drog te lilla datasalen och nörda apberg xD
Började lektionen igen. Sen vid 10 i drog jag & Sophie och mötte Linda. Kuuul <3 Gick på lektion, satt och lyssnade ett tag. Sen blev det eget arbete. Då drog jag, Linda & Sophie ut och ”jobbade” Läste nån tidning vi hittade, sen drog vi te rökrutan ^^

Sen fick vi sluta så vi satte oss i matsalen. Jag & Linda fastnade for ever typ haha ^^ lol ^^
Sen drog jag, Sophie & Linda te ica, eller Sophie hängde bara med bort, hon satte sig på hållplatsen och väntade på oss. Sen kom vi. Jag & Linda åkte hem till mig. Jag duschade pch packade det sista. Linda nörda apberg

Åkte till Frans iaf, somnade på bussen, vad hade jag väntat mig? ^^ Vaknade på näst sista hållplatsen, Tuur, annars hade säkert busschauffören väckt mig, precis som när dom väckte Linda en gång. Det skulle ju vart pinsamt ^^

Aja. vandra hem till honom. Sötnos där Vi spela lite yatzy och sådära. Käkade mat, jag kollade på några småfilmer på youtube, ^^ Han la sig i sängen och somna. Sen la jag mig brevid honom och somnade jag med. Vi sov till klockan blev 11 ungefär. Va riktigt trötta så vi funderade på att gå och lägga oss. Men icke sa nicke. Så blev det inte ^^ haha ^^

Satte oss i vardagsrummet och kolla på film. Sen bara vände jag blicken mot väggen/taket. Och vet ni, där satt världens största spindel Jag fick panik och flög upp o Frallans knä. Och satt där och stirrade och pekade på spindeln, men fick inte fram ett ljud. Då såg han spindeln, och försökte döda den, då sprang den in bakom en sladd. Så då väckte han sin far som fick ”döda” spindeln. När han försökte så kröp den iväg. Jag skrek till, gud så rädd jag va ^^ Sen släppte han ut den. LEVANDE!
Sen fick Frans döda en till liten spindel, jag blev lite rädd ju!
Vi gick upp och la oss somna på en gång typ, eller jag gjorde iaf ^^

Lördag: Hm, vi skulle ju egentligen åka till Örebro, men det blev sånt tjaffs mellan han & hans far. Gosh jag blev allt lite rädd där xD La mig i sängen och försökte undvika allt.. jaja, det sluta med att jag, Frans & hans mor åkte till Norrkköping. Värsta sightseeing ^^ xD Hitta inte till Fjärilsgatan för att en väg va avstängd ^^ Så vi hamna i navestad te slut xD fick vända om , ringde hans far som berätta vägen. Kom dit te slut, kolla på en mc, som Frans ska köpa. Den va fin, nu vågar jag åka i alla fall!

Åkte till stan. Jag köpte min efterlängtade mascara ^^ Och Frans köpte en jacka, som han såg stöddig ut i ^^ tss. Värsta stolt va han fan
Åkte hemåt. Hans mor & far gick på promenad. vi gick upp och valde film, typ ^^ Sen la vi oss i sängen ett tag och bara prata

Sen gick vi te Gustav, sen hem igen för att gå till macken, eller vi fick skjuts. Sen så gick vi te Gustav igen. Jag somnade ^^ tss. Sen gick vi hem , jag nörda data ett tag ^^ för han ville spela med Gustav några gånger Hihi.

Söndag: 3 månader idag <33 Frans väckte mig runt 2 typ. för då var det dags att äta Det var gott. Sen spelade vi yatzy, kul kul
Åt den godaste äppelpajen jag nånsin ätit ^^ Sen åkte jag hem typ,. gjorde inte så mkt igår ^^ Tog det mest lugnt

Måndag: Skulle cyklat till bussen idag, men aa, det går inte så bra när man har punka, så jag fick springa till bussen. Jag hann iaf ^^ Haha, skolan va soft. Klarade kattprovet ^^

På bussen hem så snacka vi lite

Myh: Frallan sa igår att han inte va jude, han sa att han va 100% kristen och arisk.
Sen sa han: Du är väl kristen? Jag bah: Mjoh de är ja väl. Han bah: Men du är ju inte döpt. Jag bah: Nae iofs inte.. Jag kanske borde döpa mig? ^^

Linda: Är du inte döpt? Då kan ju inte du dö! Eller jag mena du kan ju inte begravas i kyrkan!
Myh: HAHAHAHA, Kan jag inte dö?! Det vore ju nåt asså!

Sen gick Anna & Nadja av bussen ^^
Linda: Jag är ju döpt, adopt. Nej jag mena KONFIRMERAD. Och jag ska gifta mig i kyrkan och begravas!

Sen gäspade Linda och sen börja hon ryta som ett lejon, värsta freaky är den där ungen <33 Men jag ÄLSKAR diig ändå <33
Sen såg jag värsting gubben som va lik han den grönsa snubben i Monsters Inc, rena kopian! Fast han jag såg va människofärgad och hade 2 ögon ^^

När jag va på donken me Nadja förrut vare några killar som ragga, så typiskt. Palla utlänningar ^^ Jaja, palla skriva ^^

Pusshej <3


Jag älskar dig Frans Tornell <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.