Jag har tänkt .

Jag tänkte på en grej. Jag läste igenom mina gamla bloggar på lunar. Och insåg att jag saknar den tiden då jag bloggade som mest. Jag saknar sättet jag skrev på. Det var nåt speciellt med det. Jag ska försöka skriva likadant nu, för jag antar att ni andra som läste lunarbloggen gillade det. Det är vad jag antar. Så jag ska ta det här med bloggandet på allvar nu. Jag ska berätta om varenda liten grej, typ. Bloggarna på lunar va på ett speciellt sätt, och mina kommentarer i andra bloggar. Jag saknart! Så från och med nu ska min blogg se annorlunda ut. Vilket jag hoppas att den kommer att göra, det känns som om det känns rätt nu. Inte direkt gillat att jag skaffade en blogg, eller det har jag inte ångrat direkt, men nästan. Och att apberget kom till, då tappade man läsare och sånt shiet på sin lunarblogg.
Jag vill ju ha kommentarer, det är det som är det roligaste. Typ, visst, skriva är också kul, om man kan. Jag kan. bara jag vill, det vet jag. Guud så jag.. tänker. tillbaka, på den gamla tiden.

Läste igenom Nadjas blogg som hon skrivit på lunar. Och insåg att vi har gjort en hel del sjuka grejer. Inför hennes resa till Bulgarien förra året så mindes jag hur ledsen jag var. Skulle vara utan mitt syre i 1 ½ vecka, Det var hemskt. Vi drog te stan o käka på donken, det var nåt speciellt med det, o sen skulle Nadja packa ner mig i hennes resväska 🙂 Det var snällt tycker jag 🙂 Bulgarien resan va rolig (a) haha!

Hm, jag vet inte varför jag började tänka på det här just nu, kanske är för att klockan är så mkt, jag sitter vaken helt själv, inte en enda inne på msn, eller jo. Men inte folk som man brukar prata med nu för tiden. Bury har man ju ingen kontakt med längre, lite småsurt. Antar att det är efter tjaffset i november & typ 2 månader framåt. Sen dess verkar allt ha blivit rubbat. Jaa, det kanske är mitt fel, men inte bara? Jag kanske visade mina känslor lite för sent. hum. Antar att det var mitt fel, jag vet inte. Nu bryr jag mig inte direkt, kanske saknar det nån gång ibland, man hade alltid nån att bara göra nåt med. men men.

Tänkte på nåt annat oxå. Fast jag vet inte. Jag glömde bort. men jag vet inte riktigt hur jag ska säga det. Aja, shiet the same. Det spelar ingen roll. Jag kan lika gärna hålla det inne fortfarande. Gjort det ett tag. Bara jag som vet, så what ever. Det är ingen Big Deal ^^
Nu ska jag nog sova, hoppas jag kommer ihåg att jag har nytt skrivsätt imorn, så det blir annorlunda bloggar. Man kan ju alltid hoppas. Och mitt minne är inte så jädra dåligt fast man kan tro det sometimes. Men aja, ha det så bra. 🙂

Och ni som läser, kan ju skriva en rad, så att jag vet att det är någon som läser ändå O.o skulle vara kul med att veta att någon läser. Det är 2 stycken som jag vet läser flitigt, Tack <3 Ni är guld värda 🙂 aja!
Natti.

Pusshejs <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.