Jag är din i alla lägen

God förmiddag!
Jag vaknade för några timmar sen av en jävla duns. Fattar inte vad det var, för katten låg i min stol och blev lika rädd han. usch. Nu har han sökt skydd i en garderob haha. jag ska strax hoppa i duschen o ta tag i livet. 🙂 Sen fixa mig och sen åka till stan, tänkt handla lite grejer (tror jag) innan jag ska på middag. 🙂 hehe.

Annars idag har jag pratat med båda mina bröder. 🙂 Med en minut emellan, väldigt ovanligt. Först ringde Fredrik och prata lite, och sen när jag la på hann jag bara gå in i mitt rum o lyssna en låt i en halvminut sen ringde Johan. 🙂 Himla trevligt. 🙂 Imorron ska jag hälsa på honom. 🙂

jaja. duscha, fixa och äta lite. Lika lång dag idag! 🙂

001Bjuder på denna. 😉 Lite kul ska man väl få ha ;P

En reaktion på “Jag är din i alla lägen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.