it’s the end always the end

Jösses. jag kom i säng vid typ halv 4 eller något. Mycket tankar som snurrade. Men samtidigt orkar jag ju inte engagera mig. 🙂 Jag skulle klara av så mycket mer. Jag har ju klarat det förut, utan att blanda in en massa känslor, högt i alla fall. Så jag kan ju lika gärna klara det ändååå. 🙂

Jag vaknade vid 8 och bara NÄ jag ska inte gå upp nu. tänkte somna om nån timme, det blev 4.. suck. 🙂 Sofie ringde och vi babbla på om allt och inget i nästan en timme. 🙂 Planerade morgondagen ;P haha. Drog iväg ett sms (och jag fick ett svar!) haha coolt. Har ”ätit” frukost. det lilla jag hade. en aptitretare mao. haha. Nu ska jag väl snart ta tag i livet och måla naglarna 🙂 Köpte löst glitter till naglarna så jag hoppas det sitter bättre nu bara. 🙂 Och inte blir lika strävt som glittret till ansiktet. 🙂

PÖSS

154134

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.