It ain’t me babe

Mjaaaou, jag har väl inte så mkt att säga direkt. ^^
eh, igår pluggade man, idag ska jag väl fortsätta plugga på det där. så jag blir klar med uppgiften snart 🙂 haha, den skulle ju lixom ha lämnats in idag så 😛 haha, ajaaaa ^^

Idag hade vi dressyr, jag fick rida lilla Fred. haha ^^ herregud. Vilket busfrö. Älskar ponnyer 🙂 dock märks det jätte tydligt att han är ponny travare 😛 han hade svårt för höger galopp 😛 Han travade runt runt runt på mittvolten. De gick verkligen fort :p Kändes som en liten karusell 🙂 haha 😛 Jag blev jätte yr i huvudet xD haha, men det var kul, lite små jobbigt att lixom anpassa sig mer en vanligt, men det är smällar man får ta när man får rida ponny 🙂

aja, har väl inget mer att säga direkt, ^^ händer inte så mkt just nu ^^ haha, aja, ska väl ta o ladda min kamera 😮 o sen ta o blåsa håret torrt så man kan borsta igenom det imorn, har svårt att göra det när det är blött :S även om det lixom, självtorkar. aja, wish me luck ;D And btw, Jag vill kunna ”hata” en del människor. Hur gör man för att kunna de? Jag kan verkligen inte tycka illa om dom :S

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.