Invicible ..

Tjupp.

Joo det är så här va. Att jag har ju inte bloggat här på evigheters evigheter. Men jag har ärligt talat tröttnat på att blogga. Jag känner inte att det finns energi till att sitta och skriva om känslor och allt. ^^

Anyway. Det var inte det jag hade tänkt skriva om, Hm, Inte för att jag har ett specifikt ”blogg ämne” så att säga,, Men man kan ju säga att jag inte skriver blogg för att förklara varför jag inte skriver, för det låter ju konstigt då. Eftersom jag skriver nu ^^ haha, aja , ni kanske inte riktigt förstår vad jag pratar om ^^ Men men ..

Jag har ju börjat skolan igen, det är rätt soft. Men det är ändå rätt mkt, läxor & prov nästan hela tiden. Lite jobbigt. Men men, man står ju ut.? Det måste man ju göra.
Imorgon ska jag klippa mig, köpa kappa, skor & färga håret. Fullt upp hela dagen, verkar det som nu iaf , Klockan 10.00 imorgon bitti ska jag klippa mig. Sen blire hm, kolla på kappa. ^^ Och Sen blire väl att åka te tornby och kolla skor. Jag vet 2 par jag vill ha. Frågan är bara om dom är lika snygga irl som på bild ^^ Hm, vi får hoppas så^^ Sen blire Maxi, köpa hårfärg 🙂 Rött & blont blir de =) Längtar redan tills imorron 🙂 hihi.

I helgen blir det Frans <3 Som alla andra helger. 🙂 Jag älskar att va där. Så himla mysigt att va där 🙂 Jag känner mig verkligen hemma där. Och det är så skönt att bara åka hem till honom , och bara glömma allt hemma. ^^ Och speciellt nu, glömma dessa probs med far. Han har nån liten störning. Men men, Så kan det vara ibland.. Gah! ^^

Hm, Om man ska sluta blogga. Jag bloggar ändå imorgon med, och då blire nog bild med mitt resultat 😉 hihi.

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.