I’m a little bit nostalgic

Jag spelade song pop innan läggdags och min motspelare hade valt en kategori som hette ”Happy Hardcore”. Vilket gjorde att jag sökte reda på lite låtar och en av låtarna påminde mig om en låt och därefter var jag igång. Nu finns min absoluta favoritlåt all time uppe på spotify, vilket den inte gjort förut. Det är en längre version än den jag nördat. Och med mer lyrics än den jag har haft på datorn i många många år. Det är en låt jag aldrig tröttnar på. Tror jag lyssnat på den i 11-12 år nu. Och i perioder nördar jag den totalt. I löve it!! Denna version är det jag nördat så länge. Den på spotify är över 7 minuter lång 🙂 Underbara låt!

Time goes by so slowly
and time can do so much

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.