’ if only you

jaha nu sitter man här igen, och kan inte sova. har dampat hela dagen, det hela slutade med att jag & nadja tog en tripp till carro för att hämta filmerna som är saknade. Och herregud så jävla otrevlig man kan va. men iaf fick den viktigaste filmen så nu behöver inte eva vara arg på sofi, nu är det bara den 3e filmen kvar. men den va tydligen i ryd så aa. jaja ^^ Sen dorg jag hem och sov en stund.
Kollade på nåt as bra program på crime. håå det hela slutade så fel 🙁 ysh. men sånt man får räkna med. jaja
satt och prata med lite folk förut. soft. jag vill ha godis men ingen som vill ge mig 🙁 jag bad brottski, men de blev inte så. han drog ut på krogen. hihi. jag har hostat sönder nånting längst bak i käften för det gör ont där när jag hostar :/ jobbigt.

juste fick en jätte äcklig hostmedicin som jag ska ta varje kväll, känns ju dock inget bättre nu, men det kommer väl. Känns som om jag hostat mera på senare tid. jaja. blir bra förr eller senare. Ja och nu sitter jag här o väntar typ 😛 fast vet inte på vad eller varför. men är inte trött så det skulle kännas onödigt att gå och sova. men däremot vill jag typ kolla på fragile. men orkar inte riktigt nu. Men jag ska kolla på mitt favorit avsnitt av simpsons, kan verkligen inte få nog av det 😮 såå underbart 😀 jaja, nu räcker det för ikväll. skriver kanske sen om det händer något roligt, vilket jag inte tror, men iaf 😛

puss

If only you, would know me better,
If only you, would listen better,
If only you, would see me better,
If only you, would hear me better,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.